THE DUDES HET AKOESTISCHE DUO

The Dudes of Hengel zijn in 2017 begonnen als akoestische coverband van Country en Rock ‘n Roll klassiekers. Met z’n tweeën raasden ze de Achterhoekse prairie over en speelden ze op menig feest, kroeg en festival. Nu zijn ze natuurlijk wel bezig met eigen nummers en gaan ze op pad met een grotere band. Toch voelen deze Dudes nog steeds de liefde en schik voor kleinere optredens.

“Voor ons begon het met die intimiteit en sfeer. Je leerde er beter van presteren want ieder foutje viel natuurlijk op. Dit soort optredens houdt ons niet alleen in vorm, maar het is ook altijd donders gezellig! Dus ik denk dat we dit wel blijven doen, omdat het gewoon bij ons past.” – Dude 

Daarom zijn The Dudes of Hengel nog steeds te boeken als een tweemans formatie die semi-akoestisch spelen. Uitgerust met hun gitaren, zelfgebouwde drumstel en instrumenten, eigen geluidset en aankleding razen ze nog steeds de prairie over op volle toeren!

EEN OPTREDEN

Wat je kan verwachten wanneer je ons inhuurt is een optredens bestaande uit 3 sets van circa 45 minuten live muziek.

Wij zijn in staat om zelf pauze muziek te draaien (Country, Pop en Rock).

Ook spelen wij altijd uitversterkt voor de beste Dudes live ervaring. 

PRIJZEN

Onze prijzen kun je opvragen via een berichtje naar ons. De prijzen zijn  natuurlijk wel afhankelijk van bepaalde factoren en wensen. Het beste kun je gewoon contact met ons opnemen hierover dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

 

$$$

ZELF VOORZIENEND

The Dudes zijn in het bezit van een eigen geluidsset geschikt voor 50 tot circa 250 personen (afhankelijk van de locatie).

Eigen geluidsset ✓
Pauzemuziek 
Verlichting ✓
Aankleding ✓

PERSFOTO’S