THE DUDES ELECTRIC

⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡⚡

Stiekem werd er al over gefluisterd in de duistere hoekjes van menig saloon….MAAR HET IS ZOVER!!!! 💥🎉 𝙏𝙝𝙚 𝘿𝙪𝙙𝙚𝙨 nemen een extra 𝘿𝙪𝙙𝙚 aan voor een nieuw dynamisch Country Rock ‘n Roll TRIO genaamd: 𝐓𝐡𝐞 𝐃𝐮𝐝𝐞𝐬 𝐄𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜⚡

𝙒𝙖𝙖𝙧𝙤𝙢? Omdat we samen veel schik hebben ❤️, maar ook keihard willen rocken met knallende drums, diepe bass en snoeihard gitaarwerk 💥🥁🎸🪕💥 En zo kunnen we onze 𝐞𝐢𝐠𝐞𝐧 𝐧𝐮𝐦𝐦𝐞𝐫𝐬 in volle glorie live ten gehore brengen! (+ een aantal covers met o.a. cigarbox en andere vette instrumenten)

En jullie vragen je natuurlijk af, wanneer kan ik ze live zien? Zet 𝟑𝟎 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟐𝟎𝟐𝟑 maar alvast in je agenda 📌 Want dan staat er een donders mooie feestavond gepland! Daarover binnenkort meer 🤠
Ondertussen blijven we ook gewoon een DUO en hebben we in Augustus en September ook een paar hele mooie optredens staan, waaronder twee theatershows, een cigarboxfestival, tentfeesten, kermis en nog veel meer!

Liefs, jullie favoriete Dudes +1 👄👄👄

EEN OPTREDEN

Als je gaat voor The Dudes Electric ga je voor een set van 1,5 uur of 2x 45min. Verwacht originele eigen nummers van The Dudes en knallende Country Rock ‘n Roll covers zoals je ze nog niet kende!

Voor een optreden van The Dudes Electric dient er een geluidsbedrijf geregeld te worden. Wij kunnen een rider aanleveren met daarin alle specificaties.

PRIJZEN

Een optreden van The Dudes Electric is zo geregeld. Natuurlijk wil je ook weten wat het kost! Neem gerust contact op zodat we voor jouw evenement een passende prijs kunnen maken. 

$$$

BOEKEN

Doe een aanvraag via onderstaand formulier of bel met Dude 1: 06 14 69 42 52

Copyright © 2023 , The Dudes