Op zoek naar een bandje in de buurt?

The Dudes komen naar jouw buurt! Deze twee multi-instrumentale muzikanten spelen met veel plezier semi-akoestische Country Rock op ieder feest! Inclusief eigen geluid en licht! Je kan een middag- of avondvullend programma verwachten voor iedereen.

DEZE DUDES BOEKEN?

BELANGRIJKE INFORMATIE

 

WAT SPELEN WE?

Wij spelen semi-akoestische Country Rock ‘n Roll. We hebben geprobeerd een beetje onze eigen stijl toe te passen door met akoestische gitaren en zelf gemaakte drumsets met z’n tweeën bekende en onbekende covers ten gehore te brengen. Daarnaast spelen we ook een paar nummers die door onszelf zijn geschreven.

Verwacht in ieder geval goede samenzang, en zowel dansbare als rustige nummers die in een Country / Rock jasje zijn gestoken.

De Dudes zijn bewapend met: Akoestische gitaren, custom drumsets, cigarbox, ukelele, mondharmonica, lapsteel gitaar en natuurlijk hun eigen zang strotten!

SPEELDUUR

Vaak spelen wij drie sets van ongeveer 45 minuten. Maar op verzoek kunnen wij dit anders indelen in bijvoorbeeld 2 sets van 1 uur of meer of 4 sets van 30 a 40 minuten. Vaak ligt het ook een beetje aan de gelegenheid van waar we spelen. 

UITVERSTERKT

Wij spelen semi-akoestisch. Dus alles wordt wel uitversterkt via onze geluidset. Akoestische uitversterkte gitaren, zangmicrofoons, drumset en nog veel meer. Dit geeft de beste Dudes beleving en goede balans qua instrumenten. 

Wij vinden dit wel een belangrijk puntje, omdat het wel eens voor kan komen dat er verwacht wordt dat we volledig akoestisch spelen zonder versterkers. Eigenlijk gebeurd dit nooit, omdat onze drumset dan veel te hard door komt.

Wel hebben we een minimale set en een uitgebreide geluidset die we in kunnen zetten. Het ligt aan de hoeveelheid aanwezigen wat wij neer zetten qua volume. 

 

 

 

VOLUME

Als muzikant zijnde is er niks vervelender dan dat er tijdens een optreden continu gevraagd wordt ‘of het ook zachter kan’.

Voor ons is dit erg vervelend omdat de totaal balans niet meer goed klinkt nadat wij alles zachter zetten en daarnaast is het erg demotiverend tijdens het spelen. Wij snappen dat opa en oma even willen kunnen praten, maar daarnaast huur je ook een band in voor de muziek en de beleving van een live optreden.

Wij hebben al veel optredens gehad en hebben en mooie geluidset, volume en balans waarmee de Dudes beleving en onze muziek passend ten gehore komt. Dus wij werken vanuit een minimaal volume. In onze ervaring is ons volume passend voor bijna elk feest.

Dus voordat een boeking vast staat vragen wij aan jou of je hier over na heb gedacht en wat je van ons verwacht. Bij vragen kun je altijd met ons overleggen!

PRIJZEN

Het hangt af van wat voor optreden het moet worden. We hanteren een beetje een vaste prijs, maar rijafstand en speelduur heeft daar natuurlijk effect op. Het makkelijkste is als je contact met ons opneemt en voorlegt wat je wensen zijn. Dan maken wij een passende prijs voor een optreden. 

ANNULEREN

Wanneer je ons boekt en naderhand het optreden toch wilt annuleren kost dit je niks (mits het natuurlijk een geldige reden is, denk aan veplaatsing, ziekte, familieomstandigheden, locatie problemen enz.).

Wij zijn hele redelijke jongens en snappen dat in bepaalde situaties optredens niet door kunnen gaan.

BOEKEN

Stuur ons een Email of een bericht via Facebook Messenger voor vragen en boekingen.

En anders kun je een van onze Dudes bereiken op 06 14 69 42 52