MERCHANDISE

Heb je interesse in één of meerdere fantastische merchandise producten van The Dudes? Aarzel dan niet en stuur ons gewoon een berichtje via Messenger of app onze Dude: 0614694252

NIEUW!

The Dudes – T-Shirt

Dit T-Shirt is het perfecte shirt voor Achterhoekse Cowboys en Cowgirls die fan zijn van The Dudes of Hengel en Country Rock ‘n Roll. Het betreft een rood shirt met witte opdruk. Verkrijgbaar in de maten S t/m 3XL. De stof bestaat uit 95% katoen en 5% elastaan.

Prijs: €25,- per stuk

Country Dude sticker

Een sticker die precies laat zien wat voor een toffe Country Dude jij bent! Deze sticker is 12cm breed en 7,5cm hoog. Mocht je deze sticker op een groter formaat willen kan dat! Stuur ons gerust een berichtje. Wanneer je er 3 besteld kosten ze maar €5,- totaal.

Prijs: €3,- per stuk

Linedance sticker

Ken je de tekst nog van onze single ‘Welcome to the show’? Deze sticker laat zien dat het soms maar beter is om even flink te linedancen. Deze sticker is 8cm in diameter. Mocht je deze sticker op een groter formaat willen kan dat! Stuur ons gerust een berichtje. Wanneer je er 3 besteld kosten ze maar €5,- totaal.

Prijs: €3,- per stuk

The Dudes – Cap

Deze petten verkopen wij al sinds we 1 jaar bestonden. En het valt nog steeds onder gewilde Dudes merchandise! Het betreft een echte truckercap in zwart en wit met zeefdruk opdruk. 

Prijs: €5,- per stuk